top of page

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in so v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem, ki jo upravlja podjetje Blacksmith distillery, Anže Pešl s.p..

Cene

Vse cene v spletni trgovini  so navedene v evrih (EUR), so končne cene  z DDV  in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene in popusti veljajo v trenutku oddaje naročila. Rok veljavnosti akcijskih ponudb je lahko časovno omejen in je posebej označen na vidnem mestu v naši spletni trgovini.

Naročanje

Naročila lahko oddate preko interneta vsak dan od 0.00 do 24.00 ure, ali nam pošljete email sporočilo v primeru posebnih želja. Naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure bodo v primeru zaloge odpremljena v roku 1-5 delovnih dni. Maksimalen čas za odpošiljanje izdelkov, ki jih je potrebno personalizirati je 7 delovnih dni. V primeru, da ob naročilu izdelka ni na zalogi oz. potrebujemo za odpošiljanje več časa, vas o tem predhodno obvestimo preko email sporočila. Ko odpošljemo naročilo boste prejeli potrditev na vaš email naslov, za večje pakete dopišemo tudi kodo sledljivosti.

Dostava in vračila

Vsi izdelki naročeni v spletni trgovini so k vam poslani preko DPD dostavne službe najkasneje v roku 5 delovnih dni. Poštnine so posebej navedene ob nakupu izdelka in se lahko razlikujejo glede na težo paketa. V primeru plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke je poštnina višja za dodatek storitve za plačila z odkupnino. Naročila so odposlana priporočeno in jih lahko pričakujete v roku treh delovnih dni od trenutka, ko je naročilo odposlano. 

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Blacksmith distillery, Anže Pešl s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Podjetje bo za nedoločen čas hranilo pridobljene osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega obrazca. Podjetje bo osebne podatke uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv). Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Izjemno razkritje osebnih podatkov bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani 

Opozorila

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe. S strinjanjem s splošnimi pogoji, potrjujete, da ste starejši od 18 let.

 

Ministrstvo za zdravje opozarja; prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Plačila

Omogočamo več načinov plačila:

• Plačilo s kreditno kartico (kmalu na voljo)

• Plačilo preko Pay Pal

• Plačilo po predračunu

Plačilo po povzetju z gotovino je možno samo ob predhodnem dogovoru.

V primeru, da želite naročilo oddati s plačilom po povzetju nas o tem predhodno obvestite na telefonsko številko 040 707 888. Vaše naročilo bomo osebno zabeležili in odposlali.

Plačila
Dostava in vračila
bottom of page