top of page
AP_Gin_naraven_aromaticen_slovenski_gin.

GINARNICA

Poglobite se v svet Gina: Ogledi Ginarnice in team building aktivnosti

Ogled ginarnice

Dobrodošli v naši mikro destilarni gina!

Ste že kdaj želeli izvedeti, kako nastaja priljubljeni slovenski AP gin? Ali pa preprosto uživati v razburljivem dnevu, polnem zabave in okusnih arom? Pri nas imate priložnost doživeti to edinstveno izkušnjo s posebnimi individualnimi ogledi ginarnice, team buildingi za podjetja ali večje turistične skupine.

Obisk ginarnice so priložnost, da odkrijete čarobni svet destilacije in spoznate vse podrobnosti, ki stojijo za ustvarjanjem našega izjemnega slovenskega AP gina.  Spoznali boste postopek destilacije na splošno in destilacijo gina posebej. Na ogledu boste lahko prisluhnili zgodbi, kako smo ustvarili našo unikatno mešanico, in razkrili skrivnosti, ki se skrivajo za njenim izjemnim okusom.

Ampak to ni konec vaše avanture! Po ogledu sledi čas za degustacijo. Okušali boste naš gin in spoznali, zakaj je tako poseben.

Za dodatno zabavo smo pripravili tudi igro, kjer boste lahko preizkusili svoj nos in okuševalne sposobnosti. Prepoznajte sestavine in začimbe, ki jih uporabljamo pri izdelavi gina, in se pomerite s svojimi prijatelji ali sodelavci.

Naša izkušnja se zaključi z vrhunskim mešanjem popolnih gin tonikov. 

Pridružite se nam in doživite nepozabno potovanje skozi svet gina. Ne glede na to, ali ste ljubitelj gina ali pa ga šele spoznavate, boste zagotovo uživali v tej edinstveni izkušnji.

 

Rezervirajte svoj termin zdaj in se pripravite na raziskovanje

okusov in vonjav, ki jih ponuja naš slovenski AP gin.

- INDIVIDUALNI OGLED,

- TEAM BUILDING,

- TURISTIČNA SKUPINA

Za ogled pišite na info.apgin@gmail.com ali nas pokličite na 

040 707 888 (Anže) ali 031 773 078 (Lucija) 

Utrinki iz AP ginarnice

bottom of page