top of page

Zakulisje slovenskega gina - spoznaj AP ginSkuhati gin se sliši precej preprosto, kako in kaj te čaka pa šele izveš na poti do tja. Na začetku se ti zdi, da si v slepi ulici, da se ponesrečeni poizkusi ne bodo nikoli končali. Potem pa zagledaš majhno lučko na koncu tunela ...


Zgodba slovenskega AP gina se je začela čisto spontano, iz radovednosti kako se gin sploh naredi. Ime je dobil še preden se je sploh razvil recept. Prijatelji so ga poimenovali po začetnicah Anžeta. AP (ej-pi, za tiste, ki si vozlate jezičke pri izgovorjavi) je zvenelo super in sva se nanj takoj navezala. Dodali smo samo še 7 wonders, ker teh 7 začimb te res popelje v nebesa. Pa malo tudi zato, ker sva mislila, da se dogaja čudež, ko sva prvič pripravila najino zmagovalno kombinacijo začimb. Ja, po tolikih poizkusih res težko vrjameš, da je "ratalo". Tako je nastal novi slovenski gin.


Recept je bil osvojen, odzivi odlični. In ravno odlični odzivi ti dajo krila ter novo dozo elana.


Šele ko imaš vsebino, se vse začne. Za dizajn sva se obrnila na Ano in Aljaža iz Studia AVD. Najboljša odločitev ever! Poleg vrhunskega dizajna in dodelanega brandinga naju vedno usmerjata na pravo pot.


Vesela sva, da sva vztrajala in še vztrajava. Na vse vzpone in padce na poti do vrha naju opominja simbol gorovja na zadnji strani najine steklenice gina. Prav v vsako stekleničko zapakirava še nekaj neprespanih noči, truda, vztrajnosti, strasti do dela in dobre volje. In ravno zato si upava reči, da je AP GIN pravi craft gin.


Pozdravčki iz ginarnice,

kjer si pravkar pripravljava gin-tonik! :)


Če se ga "zahoče" tudi tebi, te povabiva v najino spletno trgovino, da ga preizkusiš:

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page