top of page

Božični vodnik za darila

Idej za darila ni nikoli preveč, sploh v veselem decembru. Je tvoj dragi, prijateljica ali dedek ljubitelj gina? No, potem ti lahko pomagamo pri izbiri božičnega darila. V naši spletni ginarnici najdeš 5 že narejenih darilnih setov, ker pa vemo, da je včasih najboljše darilo sestavljeno iz več različnih produktov, smo sestavili darila tudi v kombinaciji z drugimi slovenskimi podjetji.

MICRO, MIDI, MINI in MAXI so že pripravljeni darilni seti. Vsak od njih vsebuje slovenski AP gin ter dodatke za pripravo popolnega gin tonika. Zapakirani so v lično darilno škatlo, kateri lahko dodamo tudi personalizirano sporočilo. Preveri ponudbo darilnih setov tukaj.

Prav poseben sklop v našem zapisu pa pripada darilnemu paketu GIN-GLE BALLS. Mahjne božične bunkice polnjene z ginom. A je lahko darilo za božička še bolj popolno? V decembersko obarvani embalaži se skrivajo 4 gin bunkice, set božičnih začimb za pripravo kuhanega gina in seveda recept, za pripravo. Pohiti, kmalu bodo razprodane.

Na naši spletni strani ponujamo gin v vseh velikostih, da se lahko prilagodi vsakemu "budgetu". Gin pa je seveda odlično darilo tudi v kombinaciji z drugimi produkti. Za vas smo izpostavili nekaj lokalnih produktov, da bo tvoje darilo res izpopolnjeno.


- Studio AVD s stilsko doveršenimi plannerji. Na voljo je več različnih dizajnov letnih plannerjev ali zvezkov. Najbolje pa je, če izberš kar oboje. Najdeš jih tukaj.


-Medičarstvo Perger, ker saj veste nekaj sladkega mora biti v darilu. Najboljši medenjaki, kar jih poznamo in žele bomboni, ki jih je vedno premalo v paketku. Plus vse bio in ročno delano. Preveri njihovo praznično ponudbo tukaj.


Če pa darilo kupuješ za fitness navdušenca, je Aspire fit plan, pravi naslov za tebe. Tam najdeš razne prehranske dodatke in fitness planner, kamor lahko skrbno beležiš svoj napredek. Vse to najdeš tukaj.


Upamo, da smo ti z našim vodnikom uspešno pomgali pri izbiri božičnega darila ter, da bo tvoje darilo nekomu narisalo nasmeh na obraz.


Vesele praznike,

AP team :)





Recent Posts

See All
bottom of page